Lore (2023)

Fatih Varlık
0

Lore (2023)
Macera meraklısı dört yakın arkadaş, korku tünelleri ve korku evleri artık onları sarmadığı için ıssız bir mekânda kamp yapmaya karar verirler. Darwin isimli lokal bir rehber liderliğinde organize olan kahramanlarımız, kamp çadırlarını kurduktan sonra karanlığın da çökmesiyle kamp ateşi etrafında toplanıp vakit geçirmeye başlarlar.
Lore (2023)
Tuhaf görünümlü, ürpertici bir adam olan Darwin, bulundukları ormanın bir ritüeli olduğunu söyleyerek, yanında getirdiği çıralara işaret eder. Gençlerden kamp ateşine sırayla birer çıra atmalarını ve bu sırada da bildikleri en korku dolu hikâyeleri anlatmalarını isteyen Darwin, bir yandan da garip anekdotlar aktararak ortamı germeyi başarır. Uzun süredir birbirlerini tanıyan gençler, Darwin'in de eğlencenin bir parçası olduğunu ve onları korkutmak için elinden geleni yapan yaşlı bir bunak olduğunu düşünüp, onun oyununu oynamayı kabul ederler. Aldıkları çıralarla bir yandan ateşi besleyen gençler bir yandan da sırasıyla bildikleri en ürpertici, dehşet dolu hikayeleri anlatmaya başlarlar. Gerçekten de birbirinden tuhaf dört hikayenin anlatımının ardından kimi zaman gerilen kimi zaman da yok artık diyen gençler, olan bitenleri dikkatle dinleyen Darwin'in müsaade istemesi sonrasında bir başlarına kalırlar. Artık orman daha bir sessiz, karanlık ise hiç olmadığı kadar boğucudur. Anlatılan hikayeler ise kendini gerçekleştiren kehanetler misali tezahür etmektedir...

İyi; Teknik olarak beş farklı kısa öyküden oluşan bir yapım ve korku-gerilim seviyesi düşünüldüğünde fena değil. 
Kötü; Kurgu ve atmosfer olarak yeterli olsa da gizem seviyesi ve diyaloglar eksik kalmış.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!